Slapp Av I Naturen Ved Hjelp Av Disse Tipsene

Enten du vet det eller ikke, camping er en fin måte å komme i kontakt med deg selv. Det er også en måte å ha en avslappende tid borte fra hverdagens stress. Det er noen ting du må huske på skjønt, så her er noen tips for å få campingturen til å fungere bra.

Når du pakker for campingturen, sørg for å pakke enten et par flip flops eller vannsko. Disse vil komme godt med i og rundt campingplassen. For eksempel, hvis du bor i en campingplass som har bad og du planlegger å ta en dusj, må du bruke sko i dusjen for å beskytte føttene mot fotsopp.

Ta alltid et fullt lager førstehjelpsskrin når du begir deg ut på en camping tur. Du kan sette sammen ditt eget Kit med bandasjer, gasbind pads, pinsett, saks, anti bakterier fløte og antiseptisk kluter i en solid container. Du kan også kjøpe en av de mange gode ferdige kits for å spare tid.

Som en høflighet til andre bobiler, ikke la belysningen stå på over natten, hvis du er nær andre. Pakk en tidtaker som du kan feste til lysene dine som automatisk slår dem av etter en viss tid. Å la lysene stå på over natten er en populær klage blant de fleste amerikanske bobiler!

Samle mer treverk enn du tror du kommer OT trenger. Med mindre du går camping hver dag, har du sannsynligvis ikke har en nøyaktig idé om hva «nok tre» faktisk ser ut. Du kan alltid la den ekstra veden i en haug som en gave til alle som bruker campingplassen etter deg.

Med mindre du kommer til å tilbringe en betydelig mengde tid camping, kjøpe dyre soveposer er virkelig unødvendig. Selv om din gamle og musty sovepose er vurdert for under frysetemperaturer, er det utmerket polstring for bakken selv når den er varm ute, og du vil føle deg komfortabel med å sove på den.

Bare fordi teltet er merket vanntett, ikke stole på den for å holde deg tørr når det regner. Pakk et par ekstra store tarps å ta med deg. Bruk en til å sette på bakken under teltet og holde en tørr å bruke til å dekke teltet hvis det ser ut som det kommer til å regne hardt.

Unngå alvorlig vær når du går camping, og ta hensyn til prognoser. Det er forferdelig å prøve å sette opp et telt i regnet, og ikke mye moro sitter i et telt under en regnstorm. Det er like urovekkende å nærme seg en gjørmete campingplass og prøver å gjøre en helg ut av det.

For dine første campingturer, prøv å velge et sted du kan kjøre til. Hvis bilen din er i nærheten kan du bruke den som en «festning» av slag når du er midt i ingensteds. Ikke bare kan du skrive det inn i tilfelle dyreliv angrep; det kan også beskytte deg mot elementene.

Du kan slappe av når du er camping, og når du nyter deg selv kan du få litt mer i harmoni med deg selv. Bruk tipsene i denne artikkelen for å sikre at du virkelig liker alt som er å nyte på campingturen. Se etter måter å gjøre din opplevelse en du vil huske.