Tips For å Hjelpe Deg Med å Kose Deg Mens Du Camper

Enten du vet det eller ikke, camping er en fin måte å komme i kontakt med deg selv. Det er også en måte å ha en avslappende tid borte fra hverdagens stress. Det er noen ting du må huske på skjønt, så her er noen tips for å få campingturen til å fungere bra.

Selv om det ikke er en viktig del av ryggen landet camping Gear, en Machete er noe som du kan vurdere pakking avhengig av hvor du skal. Det er et svært allsidig redskap i ørkenen. Du kan klippe en sti, hacke bambus og vinranker for ly, kuttet kokosnøtter for vann, hogge brensel, og til og med bruke den som beskyttelse mot ville dyr.

Pre-Cool isen brystet ved å fylle den med masse is, minst seks timer før avgang. Når du er i ferd med å forlate, pakke opp nedkjølt avkjølt drikke og blokkere is, ikke cubed. Popping rom temp drikkevarer vil ta opp verdifull is-liv, og kuber vil smelte mye raskere enn en blokk!

Forske på en potensiell campingplass godt. De har alle forskjellige fasiliteter. Noen kan ha dusj og bad, mens andre kanskje ikke. Det er enda noen campingplasser som er ganske fancy, med på stedet mini golf spill eller badeland. Du trenger kanskje ikke eller vil ha alt det, så finn ut av det på forhånd, slik at du ikke blir skuffet når du kommer dit.

Rydd opp grundig når du forlater en leir. Prøv å ikke etterlate spor av deg på campingplassen du bodde i. Dette er viktig, ikke bare når det gjelder å være hensynsfull overfor andre mennesker. Det er dyr og insekter som fortsetter å leve i skogen etter at du har igjen, så tenk på dem også.

Vær sikker på at leiren brannen er helt ut før du forlater en leir. For øyet kan det virke som brannen er borte, men røre asken med en pinne, og du kan finne brennende glør. Hell nok vann og holde omrøring til du ser ikke flere glør i brannen gropen.

Hvis du er ny på camping og du går uten en mer praktisert venn, bør du vurdere å bo i en campingplass i stedet for camping i ørkenen. Dette vil hjelpe deg å lære det grunnleggende om camping mens du fortsatt har grunnleggende infrastruktur og vennlige mennesker rundt deg i nødstilfeller.

Hvis du aldri har vært camping før, så sørg for å ta med ekstra av alt. Dette er viktigst for ting som mat og drikke. Siden du er uerfaren kan du undervurdere hvor mye mat du faktisk trenger. Husk at du sannsynligvis vil være veldig aktiv, og derfor trenger mer mat enn normalt.

Du kan slappe av når du er camping, og når du nyter deg selv kan du få litt mer i harmoni med deg selv. Bruk tipsene i denne artikkelen for å sikre at du virkelig liker alt som er å nyte på campingturen. Se etter måter å gjøre din opplevelse en du vil huske.