Topp Camping Råd Rett Fra Ekspertene

Det er ikke noe morsommere enn camping. En av de viktigste tingene å vurdere når camping er hvor du skal sette opp leir. Ikke alle campingplasser er skapt like, og valget du gjør om campingplassen din kan gjøre opplevelsen din enten god eller dårlig. Her er litt råd som kan hjelpe deg med å velge en god campingplass.

En god multi-purpose verktøyet må være en del av camping utstyr. Det er to typer å bringe. Først er sagen/Hammer/øks 3-i-1-verktøyet til bruk for brensel og andre gjøremål. Den andre er standard Multi-Purpose verktøy med en rekke verktøy på den som en Boksåpner, pinsett, saks, og en kniv.

Selv om det ikke er en viktig del av ryggen landet camping Gear, en Machete er noe som du kan vurdere pakking avhengig av hvor du skal. Det er et svært allsidig redskap i ørkenen. Du kan klippe en sti, hacke bambus og vinranker for ly, kuttet kokosnøtter for vann, hogge brensel, og til og med bruke den som beskyttelse mot ville dyr.

Pre-Cool isen brystet ved å fylle den med masse is, minst seks timer før avgang. Når du er i ferd med å forlate, pakke opp nedkjølt avkjølt drikke og blokkere is, ikke cubed. Popping rom temp drikkevarer vil ta opp verdifull is-liv, og kuber vil smelte mye raskere enn en blokk!

Ta bare bilder og la bare fotavtrykk. Det er tommelfingerregelen når du camper. Bruk bare naturressursene du trenger, og ikke legg igjen spor du campet når du drar. Plukk opp alt søppel, slukk og dekk eventuelle branngroper, begrav alt menneskelig avfall, og få området der du campet til å se ut akkurat som det gjorde da du fant det.

En stor bekymring med mange mennesker som går camping er bugs. Ikke bli sittende fast i midten av ingensteds uten å ha en slags bug repellant. Sjekk omgivelsene dine før du setter opp leiren for noen veps reir eller maur åser som kan føre til at du problemer. Bruk lange bukser og lang-ermer når det er mulig og inspisere deg selv for flått og til.

Sjekk været oppdateringer for campingplassen du velger å gå til. Det er flere nettsteder som vil gi deg værmeldingen for uken. Når du vet hva været kommer til å være som på forhånd, kan du pakke passende klær og utstyr.

Du kan lage smakfulle måltider selv når du er camping. Du trenger ikke nødvendigvis å spise bare Franks og bønner eller hamburgere. Pakk en boks med urter og krydder, olivenolje, brunt sukker eller noe annet du liker. Du kan fikse måltider som har smaken selv når du er «roughing» det.

Forhåpentligvis etter å ha lest rådene i denne artikkelen, har du en klarere ide om hvor du skal sette opp din neste campingplass. Husk, hvor du velger å sette opp leiren kan være den faktoren som bestemmer om turen vil være morsom eller ikke, så velg klokt og forberede seg på opplevelsen av livet.